Lumenkuormaus ja lumenajo ripeästi Kirkkonummella ja Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä!

Kaivuripalvelu J. Levonius Oy Kirkkonummelta tarjoaa ripeää palvelua lumenajossa talviaikaan. Kuljetamme lumet pois lumenvastaanottopaikoille koko pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella sopimuksen mukaan.

Älä anna talven yllättää, vaan sovi lumenkuormauksesta ja lumenajosta jo hyvissä ajoin ennakkoon!

Lumien poistaminen on osaa hyvää kiinteistön kunnossapitoa

Lumityöt ovat osa kiinteistön kunnossapitoa monella tavoin: lumenteko on ensinnäkin välttämätöntä katujen, teiden ja pihojen auki pitämiseksi. Etenkin pääkaupunkiseudulla pihat ovat ahtaita ja tienlaidoille pysäköidään autoja, joten lumi on syytä kuljettaa nopeasti pois. Lumi on syytä poistaa myös siksi, että sulaessaan se rasittaa salaojia ja pahimmillaan imeytyy rakennuksen perustuksiin. Kosteusvaurioiden korjaaminen saattaa tulla hyvinkin kalliiksi. Kaivuripalvelu J. Levonius Oy poistaa lumet kaduilta ja piha-alueilta koneellisesti. Toimitamme lumet niille tarkoitetuille lumenvastaanottopaikoille.

Kysy lisää

Monipuolinen kalustomme avuksi lumikeleillä

Nykyaikaisen ja monipuolisen kalustomme ansiosta lumityöt hoituvat meiltä ripeästi. Käytössämme on lumenkuormaukseen sopiva traktori sekä muuta kalustoa, kuten pienkuormaaja, kuorma-autoja sekä koneidenkuljetuskalustoa.


Tarjoamme lumenpoistoa urakkana. Lumen kuormaus ja vienti pois hankalista paikoista vie hieman enemmän aikaa, joten lopullinen hinta riippuu kohteesta. Omakotitalon urakka vie meiltä yleensä noin tunnin verran. Tiesithän, että yksityiset kotitaloudet voivat saada ostamistaan lumenkuormaustöistä kotitalousvähennystä. Lue lisää Verohallinnon sivulta.

Lue myös kuljetuspalveluista

Kertaluontoisesti tai sopimuksen mukaan

Lunta saattaa pahimmilla talvikeleillä kertyä nopeasti kymmeniäkin senttejä. Me tarjoamme sekä lumen kuormaukset että poiskuljetukset tarpeiden mukaan joko kertasopimuksella tai pidempään voimassa olevalla sopimuksella koko Uudenmaan alueella – ja palvelemme turhia aikailematta.


Talvi yllättää kaikki samaan aikaan, ja silloin kalustomme on usein heti käytössä. Lumenkäsittelystä kannattaakin tehdä toistaiseksi voimassa oleva sopimus jo hyvissä ajoin ennakkoon, jolloin olet ensimmäisten palveltavien joukossa!

Katso yhteystietomme