Kaikki tarvitsemasi pohjatyöt ja muut kaivinkonetyöt Kirkkonummelta koko Uudellemaalle

Ota yhteyttä!

Kaivuripalvelu J. Levonius Oy tarjoaa monipuolisesti kaikki tarvitsemasi teiden pohjatyöt ja muut kaivinkone- ja kaivuutyöt Kirkkonummen Evitskogista koko Uudenmaan alueelle. Asiakaskuntaamme kuuluu esimerkiksi yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityisiä kotitalouksia.

Monipuoliset kaivinkonepalvelut

Teemme kaikkea sellaista, mihin uudenaikainen kaivinkone- ja maansiirtokalustomme pystyy. Urakoimme esimerkiksi talojen pohjatöiden, tienpohjien ja piharakentamisen parissa asiakkaiden vaihtelevien tarpeiden mukaan!

Tarjoamme esimerkiksi:

  • kunnallisteknisen rakentamisen, kuten teiden ja katujen pohjatyöt

  • talojen ja muiden rakennusten pohjatyöt

  • salaojitukset ja salaojaremontit

  • piharakentamisen

  • kaikki kaivinkoneella tehtävät työt

  • kaivinkonetöiden yhteydessä tarvittavat maansiirrot ja kuljetukset.

Kysy lisää

Rakennusten perustukset ammattitaidolla

Teemme omakotitalojen, hallien ja muiden rakennusten perustukset vahvalla ammattitaidolla. Kuljetamme myös ylijäävän maa-aineksen pois ja toimitamme tarvittavaa maata, kuten soraa, hiekkaa ja multaa tilalle, jos niin sovitaan! Ammattitaitomme ja kalustomme kykenee monenlaiseen, joten kysy meiltä tarjousta kaikkiin tarvitsemiisi maanrakennusalan urakoihin.

Lue lisää

Teiden pohjat koko Uudenmaan alueella

Palveluihimme kuuluvat erilaiset tietyöt, teiden pohjatyöt ja kunnallistekniikan rakentamiseen kuuluvat kaivinkonetyöt. Kattavan kaivinkoneista, dumppereista ja muista työkoneista koostuvan, uudenaikaisen kalustomme avulla pystymme tarttumaan niin suuriin kuin pieniin urakoihin. Käytämme tarvittaessa myös apunamme tuttuja ja luotettavia yhteistyökumppaneita, joten pystymme tarjoamaan taatusti kaikki tarvitsemasi palvelut. Hoidamme tietyöt aina huolellisesti ja sovitussa aikataulussa pysyen. 

Ota siis yhteyttä meihin, kun haluat varmistaa urakkasi onnistumisen!

Katso yhteystiedot tästä

Salaojien rakentaminen ja salaojaremontit koko Uudenmaan alueella

Tarjoamme myös salaoja- ja sadevesijärjestelmien rakentamista ja saneerausta pitkällä kokemuksella. Kalustomme ja osaamisemme avulla saat salaojat ja sadevesijärjestelmät tarvikkeineen. Voimme huolehtia samalla myös piharakentamisesta. Lue lisää ja pyydä tarjous!