Monipuoliset maanrakennustyöt koko Uudenmaan alueelle

Ota yhteyttä!

Kaivuripalvelu J. Levonius Oy tarjoaa monipuolisesti kaikki maanrakennuspalvelut Kirkkonummelta koko Uudenmaan alueelle. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita rakennusliikkeistä ja muista yrityksistä taloyhtiöihin ja yksityisiin kotitalouksiin pitkällä kokemuksella.

Kaikki maanrakennukseen meiltä

Yrityksemme päätoimintaa on maanrakennus, jota tarjoammekin laidasta laitaan. Monipuolinen palveluvalikoimamme kattaa kaiken omakotitalojen, vapaa-ajan asuntojen ja teiden pohjatöistä salaojituksiin, piharakentamiseen ja purkutöihin.

Teemme muun muassa:

  • omakotitalojen ja muiden rakennusten pohjatyöt

  • salaojitukset ja salaojaremontit

  • viemärien kaivuutyöt

  • viherrakentamisen

  • puunkaadot

  • teiden pohjatyöt ja kunnallisteknisen rakentamisen

  • kaikenlaiset kaivinkonetyöt

  • purkutyöt.

Kysy lisää

Salaojat ja piharakentaminen kokemuksella

Salaojien tarkoitus on estää kosteuden pääsy maaperästä rakennuksen perustuksiin ja kerätä rakennuksen liepeille satanut vesi talteen. Salaojien rakentaminen on syytä antaa asiansa osaavalle tekijälle, jotta rakennus säästyy kosteuden aiheuttamilta vaurioilta. Samoin myös vanhojen salaojien kunnostus on ammattilaisten työtä.


Tarjoamme salaojien rakentamista ja salaojaremontteja pitkään kokemukseen perustuvalla ammattitaidolla. Yrityksemme on toteuttanut esimerkiksi useita vanhojen kiinteistöjen salaojituksia ja pihojen uudelleenrakennusurakoita Helsingin kantakaupungin sekä muun pääkaupunkiseudun vanhoissa taloyhtiöissä.

Tutustu tarkemmin

Rakennusten pohjatyöt osaavin ottein

Rakennusten pohjatöiden teko vaatii osaamista, jotta rakennuksen perusta kantaa painumatta vuosikymmenten ajan. Me tarjoamme omakotitalon ja muiden rakennusten pohjatyöt pitkällä kokemuksella ja osaavin ottein. Teemme eri kokoiset urakat omakotitalojen ja vapaa-ajan rakennusten perustuksista isompien rakennusten pohjatöihin. Isommissa urakoissa käytämme apunamme vakiintuneita yhteistyökumppaneita.

Hoidamme samalla maanrakennukseen liittyvät maansiirtotyöt!

Yrityksemme kattavaan palveluvalikoimaan kuuluvat myös maanrakennuksessa tarvittavat pienet ja isot maansiirtotyöt. Kuljetamme työmaalle tarvittavan maa-aineksen, kuten mullan, soran ja hiekan, ja hoidamme vastaavasti ylijääneen maa-aineksen kuljettamisen pois työmaalta. Kalustomme avulla pystymme tekemään kätevästi kaikki maanrakennustyöt ja maansiirtotyöt alusta loppuun saakka!

Lue lisää maansiirroista