Salaojitus tarvikkeineen Kirkkonummelta koko Uudellemaalle

Ota yhteyttä!

Kaivuripalvelu J. Levonius Oy Kirkkonummelta tekee salaojituksia pääkaupunkiseudun ja muun Uudenmaan alueella. Osaava henkilökuntamme rakentaa uudet salaojat ja remontoi vanhat ripeästi. Saat meiltä kätevästi salaojituksen tarvikkeineen!

Salaojien rakentaminen ja remontit ammattitaidolla

Salaojien tehtävänä on estää kosteuden pääsy maasta talon tai muun rakennuksen perustuksiin. Jotta rakennus säästyy kosteuden mukanaan tuomilta ongelmilta, on salaojat syytä antaa yrityksemme kaltaisen kokeneen ammattilaisen rakennettavaksi. Rakennamme salaojia vahvalla ammattitaidolla ja tinkimättömällä työn jäljellä.


Tarjoamme osaamistamme käyttöösi myös salaojaremonteissa. Vanhat salaojat voivat ajan myötä mennä tukkoon tai osoittautua muutoin toimimattomiksi, jolloin on paikallaan soittaa salaojat tuntevalle toimijalle. Ota siis yhteyttä, kun kaipaat salaojien rakentamista, salaojien puhdistusta tai arviota edessä olevan salaojaremontin ajankohdasta ja kustannuksista.

Kysy lisää

Referenssejä esimerkiksi Helsingin vanhojen talojen salaojaremonteista

Meillä löytyy jo monenlaisia referenssejä sekä uusien salaojien rakentamisesta että vanhojen remonteista! Yrityksemme on toteuttanut esimerkiksi useita salaojaremontteja Helsingin kantakaupungin alueella. Siinä samalla olemme toteuttaneet vanhan pihan uudelleenrakennustyöt. Otamme vastaan urakoita kattavasti ympäri Uuttamaata!

Pyydä lisätietoja

Tarjous sisältää tarvikkeet

Me olemme tehneet salaojituksesta asiakkaillemme helppoa! Teemme kaikki salaojitukset mitä erilaisimpiin kohteisiin: kalustomme ja koneistomme avulla työt hoituvat sujuvasti. Urakan hintalappu riippuu kohteen suuruudesta ja urakassa tarvittavasta kalustosta. Hintaan vaikuttavat myös salaojituksessa tarvittavat tarvikkeet, jotka meillä kuuluvat hintaan! Hoidamme urakkaa varten tarvittavat routasuojaukset, patolevyt ja sadevesijärjestelmät, jotta sinulle ei jää turhaa huolehdittavaa.

 

Tulemme käymään paikan päällä ennen urakan vastaanottamista ja annamme sinulle pitävän tarjouksen. Käyntimme yhteydessä pystymme arvioimaan uuden salaojitusurakan suuruuden tai jo olemassa olevan salaojajärjestelmän remontin tarpeen. Pyydä meidät arviointikäynnille!

Teemme myös pohjatöitä