Schaktning och annan transport, enkelt från Kyrkslätt och resten av Nyland

Kontakta oss!

Kaivuripalvelu J. Levonius Oy, med verksamhet i Kyrkslätt, sköter alla typer av schaktning och annan transport, till exempel av arbetsmaskiner, i hela Huvudstadsregionen och Nyland. Vi har lång erfarenhet av väg- och vattenbyggnad och schaktning, såväl som erfarna förare och bra utrustning, vilket gör att vi kan ta oss an ett brett utbud av avtal utan bekymmer.

Transport med mångsidig utrustning

Tarjoamme maansiirtoa, maa-aineksen kuljetusta ja tarvittaessa muitakin kuljetuksia, kuten pienten ja suurten työkoneiden siirtoja, monipuolisella kalustollamme koko Uudenmaan alueella. Voit tilata meiltä joko kertakuljetuksen tai solmia kanssamme pidempiaikaisen sopimuksen toistuvaan kuljetustarpeeseen.


Våra kunder använder sig ofta av våra transporttjänster som en del av ett avtal om grävarbete som de ingått med oss. Heltäckande grävtjänster gör livet enklare på många sätt, då ni inte behöver ingå flera avtal och koordinera scheman med olika aktörer.

Vi hanterar bland annat följande transporter:

  • jordtransport (aggregat, sand, jord m.m.)

  • transport och förflyttning av maskiner

  • förflyttning av utbytbara containrar

  • annan transport.

Vi kan även stå till hjälp med andra transportbehov i Nyland och vid behov på andra ställen i Finland, så be oss gärna om ett kostnadsförslag! Fråga oss även om smidig uthyrning och transport av avfallscontainrar!

Fråga oss mer om våra tjänster

Jordtransport enligt era behov

Vårt företag levererar den jord som behövs vid grävning, till exempel sten, grus, sand och jord, till avtalad plats enligt behov. Vi får bra aggregat från en grusleverantör på orten som vi arbetat med i många år. Vi tillhandahåller även egen jord.

 

Till exempel tar vi med oss den jordlast som behövs för gårdsbygge i vår lastbil. Alternativt kan ni hämta jorden själva med släp från oss i Kyrkslätt.

Läs även om grävning